1-800-987-654 admin@totalwptheme.com

DiaperChamp

DiaperChamp Duurzaam:

Diaperchamp serie

 Wij staan aan de wieg van de toekomstige generatie!

De DiaperChamp heeft een uniek systeem waardoor de luiers heel gemakkelijk luchtdicht in de emmer worden opgeslagen.  Je hebt geen dure, milieubelastende navul cassettes nodig, Er passen (gewone) ECO of vuilniszakken in dus je bespaart enorm veel geld ten opzichte van luieremmers met cassette systemen.

Veel ouders en verzorgers kiezen voor de ECO-bags. Dit zijn vuilniszakken gemaakt van 100% gerecycled materiaal en een duurzamer alternatief dan gewone plastic zakken. Worden er in een gezin alleen wasbare luiers gebruikt? Geen probleem: er kan een stoffen zak in de DiaperChamp worden geplaatst. Helemaal duurzaam en kostenbesparend is de keuze voor een dunne oude kussensloop.

Er zijn genoeg opties om DiaperChamp perfect in te passen in een duurzame lifestyle.

Er zijn meerdere reukloze luieremmers op de markt, DiaperChamp is echter de enige met het luchtdichte systeem en daardoor ook de enige luieremmer die vele prijzen in de wacht heeft gesleept!

De DiaperChamp luieremmer is erg gebruiksvriendelijk, je doet de luier erin, draait aan de hendel en klaar! Zie ook het filmpje.

Veiligheid staat voorop bij de DiaperChamp, doordat je hem met 1 hand kan bedienen heb je tijdens het verschonen altijd 1 hand vrij om je baby onder controle te houden.

Onafhankelijk getest, o.a. als beste luieremmer 2022, door verschillende partijen.