1-800-987-654 admin@totalwptheme.com

CONTI® verzorgende en vermaalbare reinigingsdoekjes voor persoonlijke hygiene

Conti® ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar oplossingen voor persoonlijke hygiëne voor gebruik in de professionele zorg.

We zijn gepassioneerd om zorgverleners een reeks productkeuzes te bieden voor geassisteerde bad- en continentiezorg, en geloven dat het essentieel is om op maat gemaakte persoonlijke zorg te bieden die niet alleen voldoet aan individuele behoeften, maar ook de beste praktijken op het gebied van infectiepreventie ondersteunt.

Een oplossing kiezen om aan individuele zorgbehoeften te voldoen.
Ons toonaangevende assortiment Conti® reinigingsdoekjes voor eenmalig gebruik biedt een ongeëvenaarde reeks reinigingsopties.

Lees meer over de beschikbare Conti®-productkeuzes:

Conti® vochtige doekjes

Een compleet assortiment spoelvrije reinigingsoplossingen, ontworpen rond de individuele behoeften van degenen die zorg of hulp krijgen.

Ons gloednieuwe Conti®-assortiment biedt toegankelijke oplossingen voor bedgebonden lichaams- en haarreiniging, effectieve reiniging tussen het baden van het hele lichaam door, evenals duurzame, doorspoelbare, plasticvrije doekjes voor intieme hygiëne.

Conti® droge doekjes

Een uitgebreid assortiment Conti® multifunctionele droge doekjes die kracht, zachtheid en absorptievermogen combineren om de beste praktijken op het gebied van hygiëne te leveren door middel van dagelijkse persoonlijke verzorging.

Ontdek ons uitgebreide assortiment droge reinigingsdoekjes, waaronder doorspoelbare en vermaalbare opties, doekjes op basis van katoen of cellulose en andere superzachte, huidvriendelijke alternatieven.

Productkwaliteit

Lancashire, in het VK, is de thuisbasis van de gespecialiseerde doekjesfabriek van Vernacare. Met drie speciale productielijnen voor doekjes die meer dan 20 miljoen verpakkingen per jaar produceren, is onze faciliteit volledig uitgerust om consistente en veilige producten te leveren.

Droge vermaalbare doekjes Conti
Natte vermaalbare doekjes Conti
Verzorgend Wasdoekjes vermaalbaar Conti

CONTI® verzorgende en vermaalbare doekjes voor persoonlijke hygiene