1-800-987-654 admin@totalwptheme.com

Oasis® wasdoeken voor verzorgend wassen

Het assortiment Oasis® voor verzorgend wassen is ontwikkeld voor patient en zorgverlener. Een aangename, therapeutische bedwasoplossing zonder de problemen van water en zeep. Al onze producten zijn geimpregneerd met huidreinigers, zodat het zachte wassen wordt gecombineerd met hydratie van de huid. Het Oasis® assortiment is ideaal voor gebruik bij verschillende bedlegerige patienten, zoals;

+ Te ziek- Intensive care of Medium Care

+ Te zwak – Zwak of palliatieve zorg.

+ Immobiel- na grote chirugische ingreep.

Geschikt voor vermaalsystemen/ verpulveraars. Het Oasis® assortiment kan worden verwarmd in magnetron, de nieuwe Oasis® verwarmer of worden gebruikt op kamertemprateur.

wet wipe
Oasis bedbath swash

VOORDELEN:

+ Vermindert de mogelijkheid op kruisbesmetting:

Elk artikel voor eenmalig gebruik wordt na gebruik weggegooid, wat het risico op kruisbesmetting via herbruikbare artikelen verkleint.

+ Kosteneffectieve oplossing:

Bewezen besparing op kosten en verpleegtijd vergeleken met traditioneel wassen met water en zeep.

+ Hydratatie en bescherming van de huid:

Een dermatologische geteste PH- neutral formule, bevat geen lanoline en alcohol.

+ Verbeterde patientervaring

Vermindert de noodzaak om patienten te verplaatsen, draagt bij aan discretie voor de patient en bespaart verpleegtijd.

Oasis® producten bleken geschikte alternatieven voor traditioneel bedwassen met water en zeep, boden een efficienter proces en besparing in kosten en tijd. Voortdurende ondersteuning, training en eductie houden het personeel betrokken en versterken de positieve verandering in de praktijk en het gebruik van Oasis wasdoekjes als voorkeursmethode voor bedwassen.

Uit onderzoek is gebleken dat het vervangen van waskommen met een voorverpakte oplossing een daling in CAUTI laat zien van 88%.

Oplossingen voor verzorgend wassen