1-800-987-654 admin@totalwptheme.com

George

ZOALS GEORGE IS ER MAAR ÉÉN

George is het enige werkende systeem dat geuren van luiers en incontinentiemateriaal volledig elimineert. En dat in amper 6 seconden!

george op ronde Neem George mee op ronde

George is een volledig mobiele machine, voorzien van een batterij en ontworpen om zelfs de meest lastigste deuren en hoeken te kunnen overwinnen. Hij kan dus makkelijk meegenomen worden op uw zorgronde. Gebruikte luiers kunnen meteen ter plaatse worden ingepakt en verwerkt, voordat ze de kans krijgen te geuren.

luier in georgeDeponeer de gebruikte luier

Deponeer de luier in de handige verzamelbak. In amper 6 seconden wordt de luier luchtdicht in folie verpakt. Geuren worden gefilterd door het geintregreerde koolstoffilter. Resultaat: geurvrije luiers en geen verspreiding van bacteriën en virussen.

Verzamel de geurloze luiersgeorge ophalen

De verpakte, geurloze luiers kunnen nu verzameld worden ter ophaling door de afvalverwerker. Wist u dat wij ook deze afvalstroom voor u kunnen verwerken? Door deze wijze van gescheiden inzamelen is dit ook uitermate geschikt voor recycling toepassingen. In plaats van de luiers te vernietigen door het bij het restval te gooien, kunnen de luiers in een eigen afvalketen worden omgezet in energie. Zo bouwt George aan een betere, circulaire economie.

ACHTERGROND VAN HET PROBLEEM

“Geurhinder is een veelvoorkomend probleem in verpleeg – en verzorgingshuizen. Onaangenaam voor de bewoners, voor de zorgverleners die er werken en voor familie die graag op bezoek komt. George is ontworpen om dit probleem op te lossen. Met George wordt het comfort in het huis drastisch verbeterd.”

Dit is George

George biedt als enige 100% antwoord op de uitdagingen van verzorgings- , verpleeghuizen en ziekenhuizen:

  • Verpakt individuele luiers via een vacuümproces volledig geurvrij. Geen geuren tijdens het inpakken of bij het openen van het deksel.
  • Maakt de luiers gevoelig kleiner en zorgt zo voor een efficiëntere opslag.
  • Uiterst mobiel en makkelijk te manoeuvreren. George kan moeiteloos mee op een zorg ronde genomen worden.
  • Houdt automatisch data bij over de opgehaalde luiers voor een betere en makkelijkere opvolging.

 

Resultaat

  • Volledige eliminatie van geuren door gebruikte luiers.
  • Sterk verhoogd comfort voor zorgverleners en patiënten/bewoners.
  • Kostenbesparing door efficiëntere opslag en vervoer. De luiers nemen minder plaats in.
  • Sterke kostenbesparing door het wegnemen van de nood om de luiers continu op te halen of te verplaatsen vanwege geurhinder. De opslag kan nu beheerd worden vanuit een tijds-en kostenbesparend perspectief, zonder rekening te moeten houden met overlast.
  • De ophaling en opslag  zijn makkelijker te beheren dankzij automatische dataverzameling tijdens de verwerking.

George

george